torstai 8. lokakuuta 2015

Vaaka



Se paino. No se oli noussut viikon takaisesta punnituksesta 700g, MUTTA vyötäröltä oli lähtenyt taas 2cm. Että ei siihen vaakaan ole luottaminen. Tottakai se paino heittelee vuorokauden ajan mukaan ym ja muutenkin, mutta silti sitä odottaisi että se on laskujohteinen kuitenkin. Aion sitkeästi käydä silti viikottain vaa’alla ja luulen että käytän mittanauhaa sitten kaverina. Eihän se nyt haittaakkaan vaikka niitä seurailee.

Uuttaa ohjelmaa on PT tehnyt ja tänään nähdään 2. viittotreenin kanssa. Tälle jaksolle (jakson pituus =? ) tulee 3 salipäivää ja toivomuksena oli PTltä että ottaisin myös lenkkejä viikkoon mukaan, mutta se tuntuu vähän mahdottomalta. No jos edes kerran ehtisi niin olis aika jees. Olen harkinnut myös aamulenkkejä mutta kyllä nyt on tuntunut niin paljon virkeämmältä olo kun ei ole tarvinut käydä aamusalilla, että en ihan hepposesti olisi lähtemässä aamulla 05.30 lenkille… Tiedän että se tekisi hyvää painonpudotuksen suhteen, mutta kun illat menee vaan niin nopsaan lasten ja kodin kanssa touhutessa että ei tunnu vaan olevan aikaa.

Aamulla otin ensimmäisen vitamiinilisän. Wohoo mikä uutinen! Nyt vaan pitäisi pitää sitten flow päällä ja saada syötyä sitä ihan joka päivä eikä vaan yhtenä aamuna. Tarkoitus olisi käydä ostamassa vielä koko perheelle kalaöljyä niin saataisiin rasvatkin kuntoon. Pienemmällä lapsella on ihon kanssa onhelmia (niinkun minullakin) ja luulen että kalaöljy voisi auttaa siihen. Sisäisesti lisää hyviä rasvoja ja ulkoisesti perusvoiteita ja pahimpiin paikkoihin kortisonia niin jospa se sillä. Itselle valitsin vitamiiniksi Minisunin uutuuden, Vahva monivitamiinin. Täytyy sanoa suoraan että en katsonut edes sisältöä, luotin suoraan purkin kylkeen, vahva. Lisäksi mietin sen niin että kun en tähän mennessä ole kauheasti lisävitamiineja käyttänyt, niin mikä vaan on eteenpäin. Voi olla ihan väärä ajattelutapa, mutta sillä mentiin nyt. 
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti