tiistai 20. lokakuuta 2015

Tehoja purkista

Tiputettiin ruokavaliosta 300 kcal päiväsaannista tällä viikolla. Lisäksi tänään sain käsiini....no sain kun kävin ostamassa M-storesta Strong Green Tea Extract valmisteita. En ole koskaan käyttänyt tän kaltaisia tuotteita ja aika mielenkiinnolla odotan mitä tulevan pitää. 


Mannisen tuotteet on kyllä sellaisia hypetyksen kohteita että en yhtään epäile, etteikö nuo toimisi. Tuotteet on testattuja ja hyväksi todettuja. Ja jos tuotteella ei nyt olisi sitä rasvanpoltto-ominaisuutta niin vihreä tee on muutenkin melko hyvä tuote. Mannisen sivuilla tuotteesta kerrotaan seuraavaa: 

"Strong Green Tea Extract sisältää vihreäteeuutetta, joka on laajalti tunnettu sen yleisistä terveyshyödyistä. Vihreäteeuute sisältää EGCG:tä (epigallokatekiinigallaatti), joka on voimakas antioksidantti. Strong Green Tea Extract omaa myös termogeenisiä ominaisuuksia, mikä auttaa lisäämään aineenvaihdunnan aktiivisuutta. Lisäksi vihreäteeuute tukee elimistön verenkiertojärjestelmää. Strong Green Tea Extract sopii erinomaisesti painonhallintaan ja tukemaan yleisterveyttä."

Mulla on hyvä fiilis tästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti