tiistai 24. maaliskuuta 2015

Uusi alku



Ikuinen laihduttaja, niin kai se on laitettava kun ei ole onnistunut vaikka on ollut 2 nettivalmennustakin ostettuna. Molempia noudatin, molemmista sain tuloksia, mutta nyt ollaan taas lähtöpisteessä. Ei hyvä. Ei ne kuitenkaan ihan turhia olleet, koska joka päivä mietin mitä tulee syötyä ja mikä on hyväksi ja mikä ei, tietoisuutta on tullut siis roimasti lisää ja nyt vaan pitäisi noudattaa. 



Tällä hetkellä pidän ruokapäiväkirjaa mystisten vatsa-oireiden vuoksi ja syön lääkettä siihen. Kävin testauttamassa laktoosin ja keliakian, mutta kumpaakaan minulla ei todettu. Mukava tulos, ei siinä, mutta olen teini-iästä asti käyttänyt laktoosittomia tuotteita oireiden takia. Tarkoitus on nyt lääkekuurin ajan ja vähän sen jälkeen  pitää ruokapäiväkirjaa minkä voin sitten ottaa mukaan lääkärille kun menen kontrollikäynnille. Merkkaan päiväkirjaan myös oireet, mikäli niitä ilmenee. Jotenkin mun ajatusmaailmaan vaan istuu sellainen ajatus, että mahavaivat johtuu siitä mitä syöt. Vaikea ajatella että ne voisi johtua mistään muusta. 



Tänään palasin salille 3 viikon tauon jälkeen. Mister Flunssa oli kylässä tuon ajan. Alkoi selkä jo vihoitella niin pahasti että oli pakko lähteä jo liikkumaan, loppuviikko tulee kertomaan, oliko se järkevää. Kuumetta ei ole ollut koko aikana mutta räkää sitäkin enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti