keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kaurapuuroa raejuustolla



Kaurapuuro raejuustolla on ollut pitkän aikaa se thö juttu fittaajien (onkohan tuo ees sana…. no just keksin, on se) keskuudessa. Ite olen pitänyt sitä lähinnä mansikkahillo-lenkkimakkara –yhdistelmänä. Jotenkin kuvottanut ajatus alusta lähtien. Kuinkas ollakaan…. koitin tuossa maanantai-aamuna comboa (kaurapuuro-raejuusto) ja se on HYVÄÄ. Siihen vielä banaani-viipaleita päälle ja sokeritonta mehukeittoa. Nam! Olin ihan pöyristynyt tästä. Eikö mun tarvikkaan enää syödä rahkaa joka aamu? JEE! Puuro ei tarvinu sekaansa edes kun vähän suolaa, normaalit kanelit ja makeutusaineet sai jäädä.  
Juhannuksena tuli tehtyä sitten terveelliselle kaurapuurolle vastapainoksi Brita-kakkua. Tein sitä ekaa kertaa ikinä, täytteeksi laitoin raparperi-mansikka –kiisseliä. Se oli hyvää. Varmaan ainut kakku mitä olen mielelläni syönyt myös valmistuksen jälkeen. En ole oikein kakku-ihminen, mutta Brita-kakku on näköjään sellanen mikä maistuu. Ja no juustokakut nyt tietysti maistuu, mutta sellainen normaali täytekakku. Noup… niitä on mukava tehdä mutta syödä en tykkää. Brita-kakku minkä tein, oli muunnettu tavallisesta gluteenittomaksi ja laktoosittomaksi.



Mulla ei ole ollut kuntoilussa koskaan sellaisia julistettuja tavoitteita, mutta nyt hiipi mieleen, että jos loman aikana saisi painoa pois jonkun verran, että takaisin töihin tullessa sen huomaisi. Mietin että olisiko 1kg/vko liikaa?  Laittasko oikein kuvaa tänne blogiin lähtötilanteesta ja lopputuloksesta? Eihän täällä tilastojen mukaan käy edes lukijoita juurikaan, joten se olisi ihan ”turvallista” siinä mielessä. No, mulla on muutama hetki vielä aikaa miettiä tätä ennen lomaa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti